Bedrijfsarts/Arbo-arts.

Over WIMZoals je hebt kunnen lezen is WIM arbo een nieuwe arbodienstverlener met als doel blije mensen die lekker werken. En dat geldt natuurlijk zeker voor onze eigen mensen! WIM arbo zoekt daarom die collega die net even anders is.

WIM arbo zoekt professionals die verder kijken dan de meeste van hun vakgenoten. Als Bedrijfsarts/Arbo-arts houdt dat in dat je bij WIM arbo niet een "ziekteclaim beoordelaar" bent en geen “eerstelijnsverzekeringsarts”. Wij zoeken juist die arts die nagaat waarom vandaag niet meer lukt wat gisteren nog wel ging én die een concreet advies kan geven aan alle betrokkenen met als doel het vinden van oplossingen. Het even in 20 minuten bepalen of iemand alweer aan het werk kan past daar niet bij. Een gedegen, oprecht en soms uitgebreid consult wel. Dit houdt in dat je daar als arts de tijd voor moet krijgen die nodig is. Dat je mondeling en schriftelijk vaardig bent. Dat je begripvol, coachend en duidelijk richtinggevend bent naar de mensen die je adviseert; werknemer én werkgever. Je bent bereikbaar en communicatief. Hierbij werk je nauw samen met de WIM adviseur en overige medische en para-medische WIM collega’s. Multidisciplinair, gericht op duidelijke diagnostiek, helder zicht op het ontstaan, oplossen en uiteindelijk voorkomen van uitval uit werk. Net zoals WIM geloven onze klanten in deze aanpak. Zo kom je samen tot blijere mensen.

Spreekt jou die rol als arts voor WIM arbo aan, word jij daar ook een blijer mens van en zou je meer willen weten? Aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel direct met Geert Smit via 06-248 569 66.

Next

WIM adviseur

Als WIM adviseur ben je de contactpersoon, vraagbaak en adviseur voor het management van de klant, de leidingevenden, de medewerker en de arbo-professionals. Je inventariseert de hulpvraag en de (probleem)situatie van de werknemer en organiseert eventuele verdieping van de vraagstelling door een arbo-professional als dat nodig is. De WIM adviseur helpt de leidinggevende in eerste plaats de juiste acties te ondernemen om werkhervatting van de werknemer mogelijk te maken. Tevens ondersteun en adviseer je de leidinggevende bij de uitvoering van de wettelijke taken. Je hebt een coachende rol op het gebied van reintegratie en begeleiding bij alle partijen en ben je de vraagbaak omtrent de mogelijkheden die beschikbaar zijn ten behoeve van die begeleiding aan de leidinggevende en werknemer. Samengevat stimuleert de WIM adviseur een ieder de eigen rol optimaal in te vullen.
Wat wij van jou vragen? Een HBO werk- en denkniveau, goede actuele kennis van de WvP en Arbowetgeving, een goed ontwikkeld empatisch en analytisch vermogen, hoge mate van sensitiviteit en inlevingsvermogen zowel op individueel als management niveau. WIM vraagt een pragmatische, oprechte, dienstverlenende en oplossingsgerichte benadering.
Word jij blij van een functie als WIM adviseur? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel direct met Henk Haar via 06-520 673 29.

Next

WIM in 2 minuten.

In een 2 minuten durend filmpje leggen we uit hoe WIM denkt, werkt en handelt. Dit filmpje is o.a. uitgezonden op RTL 7 in het programma Ondernemend Nederland. WIM heeft zich bij het maken van de film laten ondersteunen door Prezz en Caatje aan de Lek.

Next

Contact.


  • WIM arbo
  • Postbus 29
  • 3970 AA Driebergen

  • Bezoekadres:
  • Kwekerijweg 2c
  • 3709 JA Zeist

Je kunt WIM bellen via +31 (0)6 542 477 87. Mailen door het invullen van onderstaand formulier mag natuurlijk ook,
WIM neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard hebben wij de privacy hoog in het vaandel staan, hoe zouden wij anders goed kunnen samenwerken?
Hoe wij omgaan met jouw privacy hebben we opgenomen in het privacyreglement.
Dat kun je >>> hier <<< downloaden.


Door op "Verstuur bericht" te klikken verklaar je akkoord te zijn met onze privacyregels.